March 30, 2023

Bliv bedre, få mønstrede lomme-t-shirts

Jeg vil altid vælge en tee med subtile prints i stedet for en 3D-t-shirt i fuld længde. Derfor blev jeg hurtigt forelsket i at få bedre lomme-t-shirts.

Oprettet af den britiske illustratør Alex Foster i 2010 startede det som en let tilgængelig og bærbar måde at dele grundlæggernes design på. Senere byggede han et brand og føjede til samlingerne og totaliserede poser. Den nye kollektion “Nummer 4” indeholder håndtrykt og tilknyttet tøj, alle inspireret af natur, dyr og kort – ved hjælp af kunstig naiv og sjov illustrativ stil. Illustrationerne er enkle, men alligevel komplekse; Abstrakt, men alligevel på en eller anden måde intuitiv. Den nye samling består i Pocket Tees med ræve, skov, leoparder, blomster og aztekiske mønstre.
Produkterne er lidt meget dyrere, i betragtning af at Alex gjorde det meget klart, at han ønsker at blive bedre til at være et miljøvenligt brand. Al skærmudskrivning bruger vandbaseret blæk og emballagen er 100% genanvendelig.

Forkæl dig selv eller få fat i disse vidunderlige tees til en ven eller slægtning fra Get Better Store, og glem ikke at bruge rabatkoden “Loyaly15” til en særlig 15% af lanceringsaftalen.
Bliv bedre, få mønstrede lomme-t-shirts

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published.