March 30, 2023

Doughboy tee skjorter på Kickstarter

Doughboy Collection
Doughboy er en enestående samling af tee -skjorter, som jeg virkelig ønsker, at dine mænd skal støtte. Jeg forstår, at det er baseret på et koncept, der allerede er tjek af en godt forstået tee -shirts -brandejer såvel som stilen på denne samling er påvirket af popkultur, men jeg kan godt lide udførelsen af ​​disse. Stilen er netop det, jeg forventer at se på grafiske T-shirts, hvis du ikke er helt tro mod minimalistiske design. såvel som cupcake -legetøjet – er så cool! Det er virkelig tee -shirts -emballagen. Jeg tror, ​​det er et tiltalende projekt, der skal ske, fordi jeg har set en masse fattige blive finansieret til sidst. Dette burde ikke have noget problem i den henseende.
Brandejeren er Joel Fontane – brandkonceptet blev påvirket af hans mor, en bager såvel som vidunderlig cupcake maker. Integrering af dette med sin lignende til film kom der Doughboy -konceptet ud. Han blev sammen med designeren Felix Laflamme, han forsøgte at opdage så meget som muligt om at starte et firma, fik fat i en organisation kaldet Prince’s Trust, som ledede ham, hvor han skulle begynde, så godt som hvad man skulle se ud for. Efter at have opdaget de bedste producenter til legetøjet/emballagen er det sidste trin finansiering, såvel som det er her Kickstarter kom i spil.
Tee -skjorterne er 100% ringspundet bomuld. De vil alle blive mærket med et nummer, som de produceres. Fordi tee -skjorterne alle er begrænsede, troede Joel, at det ville være fantastisk for folk at forstå, hvilket nummer tee -skjorter de fik. Tallene repræsenterer det køb, de blev foretaget. De vil have en trykt halsmærke, der viser størrelse såvel som vaskeri.
Doughboy tee -skjorter på Kickstarterdoughboy tee -skjorter på Kickstarterdoughboy tee -skjorter på Kickstarter The Packaging:
Emballagen er 25 cm høj med 15 cm bred. Det vil have en hul midt såvel som et hoved, der dukker op, for at opbevare tee -skjorterne inde. Det er konstrueret af PVC -vinyl såvel som er skabt i en legetøjsfabrik i Kina. I fremtiden vil jeg have adskillige forskellige karakterer, endda nogle spædbarnsfigurer, til den unge linje, vi har i tankerne. Ideelt set endte disse med at blive samlerobjekter, da de ligeledes endte med at blive begrænset udgaver.
Doughboy PackagingDoughboy PackagingFacebook og Twitter til Doughboy

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published.