March 30, 2023

Bedste bæredygtige beklædningsgenstande i Indien, du kræver at forstå om

Ordet ‘bæredygtigt’ er endt med at være et fremtrædende udtryk for at forklare det tøj, vi køber, såvel som at bære. Faktisk er ærlig slid en jargon, der vinder betydelig popularitet såvel som den revolutionerer modebranchen. Disse bæredygtige tøj er venligere over for atmosfæren såvel som de mennesker, der er inkluderet i udviklingsprocessen. Kort sagt, disse tøj er ikke kun til gavn for væverne, men ligeledes minimerer effekten på miljøet. Der er en række metoder til at skabe ærlig mode, såvel som alt falder i tre kategorier- sociale, kommercielle såvel som miljømæssige.
Det tæller hurtigt såvel som overkommelig mode

Det opretholder arbejdstagerens rettigheder, risikofri arbejdsforhold samt understøtter bæredygtig levevis

Minimerer giftige pesticider såvel som kemisk anvendelse

Reducerer spild af vand

Opmuntrer genanvendelse såvel som energieffektivitet

Beskytter dyrs rettigheder

Giver træning såvel som ressourcer

Top 16 bæredygtige tøjmærker i Indien:
Her er 16 designere såvel som deres bæredygtige modemærker, der giver dig mulighed for at shoppe til dit hjertes indhold. Hvert brand såvel som designer, der er anført nedenfor, har øko-mode-legitimationsoplysninger. Du kan inspicere fortegnelsen for at forstå de allerbedste mærker, når det kommer til bæredygtighed, stil såvel som arbejdstagerrettigheder.

1. Nicobar af Great Earth:
Nicobar introduceret af Great Earth er et bæredygtigt premium -beklædningsgenstande såvel som husindretningsmærke, som er mere end bare tryk såvel som stoffer. Dette er et af de mest kommende ærlige tøjmærker, der blander både håndværk såvel som kultur. Nicobar er et fremvoksende brand, der er både stilfuldt såvel som fantasifuldt.
Kilde: Nicobar.com2. Skift med Nimish Shah:
Skiftet er et brand, der har en miljøvenlig tilgang til erhvervslivet. Nimish Shah er personen bag skift såvel som han insisterer på at bruge en række sorter af bæredygtige materialer, stoffer samt reducere fabriksaffald. Samlingerne på Shift er stilfulde såvel som er blevet brugt af stjerner som Sonam Kapoor såvel som Kriti Sanon.
Kilde: shift-india.com3. Ka Sha af Karishma Shahani:
Ka Sha af Karishma Shahani laver tøj ved at integrere en moderne stil med forskellige håndværksstilarter i Indien. Denne etiket er påvirket af vores lands rige kultur såvel som dets samlinger er stilfulde, jordiske såvel som relatable. Du kan tænke på at vælge en smuk Mul -bomuldstop med kvaster produceret af Craftswomen ved hjælp af en traditionel håndloom. Du kan shoppe denne etiket på Pernias viste butik såvel som Ogaan.

Kilde: Ka-sha.in4. Doodlage af Kriti Tula:
Doodlage blev etableret af Kriti Tula efter uddannelsen fra NIFT. Mærket forstås for dets op-cyclede tøj produceret af affald, især fabriksaffald. Deres samlinger er designet afhængigt af den spredning, der er indsamlet fra fabrikker. Hvert af deres tøj er unikke i stil såvel som funktion. Doodlage betyder nul squander Ghanas fodboldlandshold Trøje -politik såvel Arsenal FC Trøje som resterende materiale såvel som ofte bruges til fremstilling af frynser, perler samt knapper.
Kilde: doodlage.in5. Hjerneblomst:
Romantiske silhuetter såvel som indiske stilarter tilbydes ofte ved hjerneflower. Mærket tror på ærligt liv og deler nøjagtigt den samme stemning med deres tøjlinje. Deres traditionelle stilarter kommer til en overkommelig pris. Alle deres stilfulde stykker [fortjener] at prøve.

Kilde: facebook.com/brainflower.in6. H&M bevidst:
H&M har introduceret sin egen række bæredygtigt tøj. Modemærket bruger en række bæredygtige materialer såvel som udsmykninger til deres tøjlinje. H&M producerede den bioniske kjole ved hjælp af gamle plastflasker samt bæredygtige spredematerialer. Deres beklædningsgenstande består af feminine silhuetter såvel som et stilfuldt touch.
Kilde: HM.com7. Grassroot af Anita Dongre:
Designer Anita Dongre åbnede sin allerførste butik i New York for græsrødder. Det er et bæredygtigt tøjmærke. Det anføres, at en del af provenuet fra etiketten går til håndværkeren, der producerede tøjet.

Kilde: Facebook.com/anitadongregroSroote Chaptersc:mediad]
8. Bodice af Ruchika Sachdeva:
Bodice berører genindførelse af klassikere med moderne væver såvel som indiske tekstiler. Dette brand etablerer kreationer, der er produceret med bæredygtighed. Ruchika Sachdeva er hjernen bag bodice. Hun er uddannet fra London College of Fashion i 2011 såvel som har etableret mærket konsekvent.

Kilde: bhusattva.com12. Fyrre røde armbånd:
Fyrre røde bangles er et partnerskab af stil såvel som bæredygtighed. De mener, at deres etiket er en begivenhed i hverdagen. Dette er en total livsstil, der trækker motivation fra det rige tekstil i indiske traditioner omdannet til moderne former. Deres label kan prale af ultra-blød organisk bomuldsstue, håndlavede smykker samt op-cycled homeware. Etiketten er viet til at reducere din kulhydratpå fodaftryk.
Kilde: Facebook.com/fortyredbangles13. Ethicus:
Ethicus -mærket fokuserer på at fremstille indiske tøj, mens man bruger materialer fra Appachi Organic Cotton såvel som silke, der er håndvævet. Dette er et af de mest trendy miljøvenlige tøjmærker, der tilbyder livlige saris, elegant tøj, livlig seng samt badelast. Det tilbydes både på Internettet såvel som i butikker over hele Sydindien. Ethicus leverer produkter til dem, der ønsker at genoplive traditionelle håndlooms samt støtte landdistrikterne.
Kilde: Ethicus.in14. Ingen nasties:
Ingen nasties er et modemærke, der respekterer såvel kunsthåndværkere. Både beklædningsgenstande såvel som tilbehør tilbydes til fyr Club Tijuana Trøje såvel som kvinder med fair handelsstempel. Ingen nasties leverer stilfulde produkter i rige farver. Mærket lyder som: ”Tag lige dele af organisk fair trade såvel som fantastisk. Bland dem op i en enorm gryde med stor såvel som viola- du får et brand, som folk elsker! ”
Kilde: Facebook.com/nonasties15. Taler du grøn:
‘Taler du Green’ er et miljøvenligt modemærke. Deres produkter er lavet af organisk bomuld såvel som bambusbaserede stoffer. Deres samling tilbyder yoga såvel som afslappet slid til mænd, kvinder såvel som børn. Mærket har en verdensomspændende organisk tekstil fælles licenseret fabrik såvel som fair trade licenseret bomuld. Det fungerer i partnerskab med kombinationstøj såvel som dets produkter tilbydes til køb både på deres eget websted såvel som på andre e-detail-websteder. Taler du miljøvenlig tilbydes i alle butikker i hele Indien. Deres bambus såvel som hampfiberfremstillede tee -skjorter er virkelig unikke.
Kilde: Facebook.com/DouspeakGreen16. Samtana:
Etiketten består af beklædningsgenstande lavet af organiske materialer samt et job kaldet True-Blue. Dette er et miljømært brand. Dens indtægter understøtter midt på dagen til institutionsbørn. Deres kerne True-Blue Job sigter mod at kæmpe for to store problemer i Indien underernæring såvel som analfabetisme. Dette er et af de unikke bæredygtige tøjmærker, der tilbyder produkter til både fyr såvel som kvinder såvel som er socialistisk i hjertet.
Kilde: Facebook.com/samtanaclothinghope Denne artikel om bæredygtige tøjmærker i Indien gør din gennemse lettere næste gang du handler. Præcis hvordan opdager du denne revolutionære idé om bæredygtigt tøj? Vil du give denne miljøvenlige, sociale sag såvel som radikal modeidee en tommelfinger? Del dit synspunkt i kommentarfeltet nedenfor

Leave a Reply

Your email address will not be published.