March 30, 2023

Forbedre din café med tilpasset tøj fra en privat label tøjproducent

Forbedre din café med tilpasset Palmeiras Trøje tøj fra en privat label -tøjproducent
18/02/2016, postet af Alanic Global
I en verden fuld af muligheder har modescenen givet anledning til ubegrænsede salgsfremmende tøjmuligheder med hensyn til nyeste og trendy tilpasningsdesign til at vælge, hvilket forbedrer ens firma til nye højder. Takket være de førsteklasses private label-tøjproducenter for deres meget kreative færdigheder og dygtige designerteam for at have udtalt utrolige samlinger af tilpassede klædte, der passer til individuelle krav og præferencer.

Hvis du for nylig har åbnet en luksuriøs tagterrasse, men forundret over, hvordan du annoncerer den korrekt uden at have grave -investeringer, fungerer intet bedre end tilpasset tøj. Vi får dig dækket med følgende ideer til at vælge dette marketingværktøj til at komme i kontakt med en anset privat label tøjproducent USA -selskab:
1. Peppy-Funky Foodie Prints
Den nylige tendens inden for sublimeringsteknologi har givet plads til nyudviklet udvalg af mønstre og tryk, der skal leveres på tøj. Dette inkluderer motiver og billeder af madvarer, drikkevarer, drikkevarer og ørkener. Med den meget nødvendige 3D-effekt er disse billeder præget i dynamiske farvekombinationer, hvilket afspejler kærligheden til fødevarer. Mønstrene kan være af ketchup, ost, fastfood -genstande, is, kager, skiver, øl, kaffe og adskillige mere. Derfor, hvis dine medarbejdere glider ind i tees med disse mønstre, vil den visuelle appel bestemt være bemærkelsesværdig for tilskuere.

2. Farver og meget flere farver
De farver, som du beslutter Stade Rennais FC Trøje at sprøjte på tees, skal afspejle forbindelsen med mad og appetit. Nuancer, der er forbundet med fødevarer som grøn, brun, hvid, rød og andre, burde få et ordentligt sted. Vælg enkeltfarver eller farveblokering i kontraster, med korrekt prægning af logo og cafénavn eller tagline i tiltalende design og skrifttype for hurtig accept af besøgende.
3. vittige citater og en foring
Den nylige tendens med tees med iørefaldende og sjove citater og meddelelser er at gribe meget opmærksomhed i den globale modescene. Hvorfor ikke vælge denne idé for at promovere din café? Tænk på vittige one-liners, beskeder og citater på din café, historien bag det forsæt eller skrivninger om mad- og madelskere med banebrydende appel og prep, for den øverste flair og verve, så besøgende får forbindelse Din café og dens Olympique Marseille Trøje nuancer godt. Mens du orienterer dine designere om dette, skal du garantere at bede ham om at tilføje trendy skrifttyper og farver, som synkroniseres godt med temaet for din virksomhed, så der ikke er nogen uoverensstemmelse synlig.

Blandt de førende og højkvalitets private label-tøjproducenter, der er globalt anerkendt, skal du komme igennem den bedste til at sparke start din café-venture, gennem sindssygt-populære tilpassede tøj i kæberedningsdesign og stilarter, der garanterer utrolig kvalitet og påvirkning.

Tags:
Producenter af private label -tøj
Privat til privat label tøj
Privat label tøjproducent USA
Producenter af private label -tøj

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Websted URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Websted URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.