March 30, 2023

Ditch den kedelige måde at sportslig poloshirt

grøft den kedelige måde at sportslig poloshirt på
28/02/2020, postet af Alanic Global
Nå, det fungerer, at poloen ikke har været forsigtigt med at komme sammen med tingene overhovedet, det ændrede sig for et vellykket afkast. Så overse enkle piques og dit motto stag gør numre, den poloshirt har gjort noget alvorligt shapeshifting og kan nu ikke måde at trænge ind i alle dele af dit skab endnu en gang.

Polo -skjorterne er blevet kortfattet til ledig, utænkelig mode i nyere tid. Men nu er mere tankevækkende designvalg fra engrosbeklædning USA -producenter symboliserer, at sportslig en poloshirt ikke Santos Laguna Trøje længere er et kedeligt sartorial valg.

Lad os se på nogle af de stylingindstillinger, vi har til denne garderobe hæfteklamme:
Slippe af med knapperne
Medmindre du er en del af et indie -hyldestband, skal kraven på din poloshirt være åben som standard. Baffullingly er den åbne krave -poloshirt ikke et moderigtigt træk, Tunesiens fodboldlandshold Trøje det er stil tale for et mønster uden knapper som overhovedet kraven. Splendoren ved denne almindelige ændring er, at eliminering af disse bindingskontraktioner forhindrer poloshirt i at give stagfest vibber.
Bland og match med en dragt
I tiden med athleisurer tager den stakkels længe glemte dragt lidt slag i væggen af ​​berømmelsen. Men en poloshirt er lige den rigtige ting, der giver skræddersyet det nyeste strejf af en symbolsk nuance. At høste ud af dets fordele er temmelig enkelt. Prøv sort, grå, endda marineblå, prøv over din almindelige gamle skjorte og slips. Det er svært at rodet sammen med nuancer såvel som en tonal polo, der efterligner farven på din dragt og vil udføre vidundere som et kontrasterende design.

Se efter striber
Hvis mængden af ​​nethinden-blæsende pulserende herretøj, der i øjeblikket foretager runderne, har sendt nogen form for besked, det vil sige, enkelhed er død. I en tid som Kroatiens fodboldlandshold Trøje denne oversvømmer stribede poloer markedet med flere designs, der er stolt og højt markerer deres tilstedeværelse!

Herre -tøjsælgere, der ønsker at inkludere de nyeste design af polo i deres butik, kan komme i kontakt med en af ​​de populære producenter. Gå gennem deres massive samling, vælg de krævede stykker, og placer bulkordren. Supportteamet vil nå ud til dig for det samme.

Tags:
herre engrosbeklædning
Herre engrosbeklædningsproducenter
herre engros tøj usa
Herre engrosbeklædningsleverandører
Polo -skjorter herre Producenter
Polo skjorter herre engros
Polo -skjorter engros
Engros tøj USA

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.