March 30, 2023

Mumford Clothing-Den kætteriske historie bag T-Shirts

Det har været næsten to måneder i betragtning af at Dan Mumford frigav sin utrolige tøjlinje kaldet “Heretic”. I betragtning af at udgivelsen har tees været meget succesrige og skuffede ikke engang en enkelt kunstelsker. Fordi for hver designer, der respekterer hans arbejde, er historien bag hver tegning meningsfuld og ikke kun nogle designelementer, der er sammensat som helhed, havde Mumford den fantastiske idé om at kombinere alle sine 8 t-shirts i en enkelt historie. Han samlede de vigtigste ideer, og hans ven, Travis Ducsay, lykkedes at skabe en uhyggelig sammenhængende historie, klar til at blive spredt i verden. Hver T-shirt er repræsentativ for et afsnit af historien. Jeg er nødt til at indrømme, at jeg havde det sjovt at matche historien med T-shirts. De 8 kapitler i historien er: I. Prologue, ii. Omen, iii. Rites, iv. Ceremoni, V. Priest, VI. Dominion, vii. Destroyer, viii. Epilogue.
Mumford tøj og historien går sådan:
”Gennem træernes tykkelse vises et palatial slot. Ud over dødelig forståelse kommer hun ind. Det afgørende på hendes bryst begynder at belyse, når hun træder gennem døren. En hjemsøgende vind for at signalere det onde overtager rummet. Passagen fra dette liv til det næste kan i bedste fald være problematisk. Den opalescent glød af dødsalteret advarer om komplikation. Tronen, der er fyldt med kranier af præstedømmets kollektive, lyser den cimmeriske kætter med kræfter ud over. Præsten er fuldt indhyllet i rent koncentreret onde og bevæger sig mod sit offer med beregnet kraft og undgår direkte kontakt med nøgles skinnende livløse dygtighed. Ritualet er næsten komplet. Séances fra et dødt sprog fylder rummet som et subtilt snit. Hendes krop begynder at påtage sig en åndelig transformation. De afgørende brister fra hendes bryst som en Phoenix for at signalere den sande dæmoniske despot. Han kommer ud af holdet, mens flammerne cirkler præsten. Demonerne hunde river hans falske kød fra hans falske knogler. Hun er den sande Claviger i den mørke trone. Vugger præstens kranium mellem hendes hænder som et trofæ, de omkringliggende flammer er velkomne. Hun er hjemme. ”
Mumford ClothingMumford ClothingMumford ClothingMumford ClotherMumford ClothingMumfordclothingmumford Clothummumford Clothingdon Miss ikke chancen og køb en, de er helt fantastiske! Hver T-shirt er kun $ 18,00, hættetrøjen er $ 40,00 og plakaten $ 6,00. og gæt hvad? Her er en 10% rabatkode.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published.