March 30, 2023

Ugens kunstner –Jimi Benedict (Jimiyo)

Jimi Benedict, når du virkelig ønsker at komme i toppen, skal du arbejde hårdt, men du har også brug for den mest afgørende ting: talentet og en meget stærk motivation. Og når denne motivation er kærlighed til kunst, er der ingen måde, du kan mislykkes på. Jimiyo er det levende bevis på en meget hårdtarbejdende grafisk designer, der startede med et salgsjob og sluttede som kunstdirektør på både design af mennesker og Teefury på bare et par år.
Han bor i Californien, men han blev født i Japan og voksede op i Nashville, Tennessee. Hans fantastiske lidenskab for kunst fik ham til at afslutte sit salgsjob og koncentrere sig om sin freelacing -aktivitet. Han har sat sit præg på hver T-shirt-designkonkurrence på DBH, og han formåede at vinde mest af dem.
Grafisk desiner Jimi Benedictgraphic Desiner Jimi Benedictgraphic Desiner Jimi Benedictbeing kunstdirektøren for både design af mennesker og Teefury kommer som en belønning efter mange års hårdt arbejde, og han burde virkelig have det.
Hans kunst er absolut originalt og meningsfuldt, han kan godt lide at bruge visse billeder af symbolsk betydning, og dyr indtager et meget vigtigt sted i mange af hans kunstværker. Hans linjearbejde er meget dybtgående, og mængden af ​​detaljer er forbløffende.
Grafisk desiner Jimi Benedictgraphic Desiner Jimi Benedictjimiyo er også klar til at dele sin oplevelse med enhver kunstner, der er interesseret og virkelig ønsker at få succes. Hans artikel, “Hvordan jeg tjente $ 7500 på 3 måneder med min kunst” deler dyrebare oplysninger til læseren, og er en nyttig guide for designere, der har vanskeligheder med at styre deres værker på Internettet. Du kan finde hele indlægget her.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published.