March 30, 2023

Klar-til-slid af Oscar de la Renta til foråret 2015

Klar-til-slid af Oscar de la Renta til foråret 2015-denne samling er ideel til sommeren, uanset om du vil brunch eller på vej videre En god dato. Har du dine øjne på stykker fra Oscar de la Rentas forårskollektion og undrer dig over, hvordan man får dem?

Samlingen ramte alle Oscar’s signaturmærker: feminin, ufejledende poleret, frodig med farve. Mindre konventionel var måske dens yngre ånd. Kloss bar frynsede brogues med sin blonder-tee, shorts og gingham frakke, og der var ingen mangel på midriff-baring-look, bedst blandt dem en forkortet A-line top og fuld tre-kvart længde nederdel i hvidt og sort broderie anglaise.

De la Renta fandt inspiration i det udendørs og satte scenen med storskala gingham i lyserød, babyblå eller sort, før han blev lanceret i blomster, som var positivt overalt-underlagt halsudskæringen på en subtil Tigres UANL Trøje sensationel kronbladrosa kjole; Håndtalt i lyse nuancer af gul og rød på et luftigt hæklet skift; Og fordi Parlamentet har omfavnet sæsonfrihed, plantet Intarsia-stil på en minkbolero eller Aston Villa FC Trøje broderet i hele buketter på Hollands fodboldlandshold Trøje en hvid persisk lambelægning.

Se nogle fotos nedenfor for inspireret af ser lige ud af landingsbanen:

Klar-til-slid af Oscar de la Renta til foråret 2015
Karlie Kloss (IMG New York)
Leomie Anderson (Fusion)
Natasha Remarchuk (Elite)
Alana Zimmer (kvinder)
Alana Zimmer (kvinder)
Dani Witt (næste)
Tanya Katysheva (næste)
Sophie Touchet (samfundet)
Malaika Firth (New York Models)
Amanda Wellsh (IMG New York)
Daria Strokous (kvinder)
igennem

Leave a Reply

Your email address will not be published.