March 30, 2023

Daniel Radcliff er gået ud over sin teenage -charme at se dapper ud i Men Fashion Clothing

Daniel Radcliff er gået ud over sin teenage charme at se dapper ud i mænds mode tøj
10/11/2016, postet af Alanic Global
Kid Wizard, med Harry Potter -berømmelse, Daniel Radcliff er gået ud over sin teenage -charme for at se smuk og dapper ud som en af ​​de førende herretøj Masters of Hollywood. Han vidste, hvordan man ser elegant ud af at være sød, og dette afspejler absolut hans skarpe fornemmelse af mode. Fra den sofistikerede Polo -tee med denim til den godt skræddersyede dragt har han formået at omfavne hver eneste type tøjstykker, der er udformet af en førende mænds mode tøjproducent med perfektion og selvtillid. Lige når mænd gik Gaga over Tom Cruise og Brad Pitt, er denne mand fremkommet som den friske nye inspiration, når det vedrører skyldige de bedste stildefinitioner.

Der var den tid, hvor de runde formede specifikationer, med de lange sorte frakker, hvor nok til at skabe en ny stil omrøres i den globale modescene, men på skærmen Harry Porter og off -skærmen Daniel Radcliff er i slående kontrast. Således har vi fremført nogle af hans bedste udseende, så du også kan tage signaler fra ham.

Simpelthen klassisk
Han kender absolut magien ved at være enkel, men ser hårdt klassisk ud. Dette blev verificeret af Daniel ved premierministeren i sin film “Hvad hvis”, da han sportede et meget sofistikeret og afslappet look i Hemp Leaf mønstret halvt -shirt i sort / hvid gemt i blå denims. Du kan prøve dette look efter semi -formelle lejligheder eller blot til afslappede udflugter.
High-fashion holdning
Ligesom at være en professionel ved at gøre den grundlæggende og afslappede stil holdning, kender Daniel absolut kunsten at gøre et meget high fashion look også. Hans Olive Khaki -bukser båret med en Indigo Blue Chambray Tee -shirt var et hit -ensemble for det sociale parti, han gik i. Få denne dressing mulighed for de sociale begivenheder, og vær trendsætteren.
De strenge formaler med en drejning
Vi er altid opmærksomme på, at formaler består af det egnede look, og har denne opfattelse af at begrænse dem til de neutrale nuancer. Daniel brød denne politik og gik den røde løber af en begivenhed i en hvidvinfarvet (med et strejf af Bourgogne) dragt, med hvid tee -skjorte og kontrasterende sort slips.
Posh og udsøgt
Han opnåede den mandlige statur ved en begivenhed iført en sort smoking, og i stedet for båndene erstattede han den med den yndefulde bue. Mænd kan se efter sociale høje konventionelle partier, modtagelser eller ægteskaber. Du kan også ændre farven til maroon eller blå.

Beroligende og dæmpet
Olivengrøn/khaki -to -stykket dragt bæret med grå tee -skjorte og mørkfarvet stribet slips ser beroligende ud, men alligevel skurrer på ham ved en begivenhed. Når du ikke er i humør til at bære mørkfarvet, kan dette være din mulighed, som er sofistikeret, men alligevel meget slående at se på.
Ligefrem sexet
For nylig på AOL Studios i NYC poserede han for fotografier i en mørk marineblå polo -tee Untucked med sort denim, hans brune stubb og det preppy look gjorde hans bedste fashionista.
Plaid sjov
I et andet studie af New York blev han identificeret ved at gøre den rutede flanelltrøje, gemt i det mørkegrå denim, hvilket afspejler en vintage stil holdning. Du kan også tage idé fra dette og eje flanelcheck -tee -skjorterne til forskellige tøjstilarter.

Således kan du med de berømte mænd mode tøj engrosfirmaer, der skaber frisk nyt tøj, nemt klæde dig ud som Daniel stilfuldt.

Tags:
Mænd mode tøjproducent
Mænd mode tøj engros

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.