April 30, 2024

Den virkelige #Guccichallenge: Gucci’s nyeste samling, der skinner i sølv

Idéen om disse stykker er essensen for din hverdag og nu en af ​​Tiktok -tendenser med dette #Guccichallenge, der bringer dig sammen, forbedrer dit look og gør Din stil din egen. Med andre ord, du er den rigtige du bedst nu.

Her pynter en Brasiliens fodboldlandshold Trøje sofistikeret og udsmykket sølvfinish den berømte hjemmestil i Guccis nyeste samling. Disse forførende historier, der er vist at være det italienske huss forår/sommer 2022 -kollektion, eller Gucci Love Parade.

Gucci introducerer også en skinnende ny iteration af den mest klassiske taske i brandets leksikon. Med titlen Elsked Silver, Michele’s AS Roma Trøje yndlingsmodeller som Jackie 1961, Diana og Bamboo 1947 fik en sølv makeover, der gentog sølvglam ​​i samlingen.

Kort sagt, denne samling er et kompliment til de mange kostumedesignere, som Michele har beundret i lang tid, denne samling henviser til de væsentlige rolle, som kostume -designere altid har spillet for at skabe Hollywood -mytologi, det lovede land, hvor enhver kan omdannes til en anden Athletic Bilbao Trøje Stil af charme.

Gucci Diana lille totalpose

Shop nu

Dionysus lamé lille taske

Shop nu

Jackie 1961 Lamé lille taske

Shop nu

Se også

Efterårsmode, negle
Minimalistiske og neutrale manikyrideer, der dominerer i efteråret

GG Marmont Broad Belt

Shop nu

Gucci Diana lille taske med bambus

Shop nu

Leave a Reply

Your email address will not be published.